Met online adverteren kan je je bedrijf in de spotlight plaatsen en natuurlijk vindbaar maken op het web. Met een vakkundige partner die je bij elke stap van je marketingplan begeleidt, kun je je online aanwezigheid nog een pak uitbreiden!

Het is voor advertentiebureaus een fulltime job geworden om campagnes te optimaliseren. Dus als beginner of als kleine ondernemer heb je geduchte concurrentie als je digitaal wil adverteren op bijvoorbeeld Google of Facebook. Je eigen Ads campagnes opzetten en er een gezonde ROI uithalen is natuurlijk nog steeds mogelijk, maar het is niet de beste besteding van je tijd.

Adstars kan jou helpen om je advertentiecampagnes succesvol te maken en meer winst uit je advertentiebudget te halen! Wij helpen al jaren ondernemingen om te groeien op deze manier en weten goed wat wel en niet werkt om een succesvolle campagne te managen.

Om het maximale uit je advertentiebudget te halen moet je verschillende advertentieplatformen gebruiken. Maar, als je een kleine onderneming hebt zonder marketing afdeling is het zo goed als onmogelijk om je echt te specialiseren in Google, Youtube, Instagram, Facebook, Bing,… noem maar op!

Bij Adstars hebben we gelukkig wel die specialisatie in huis. Zo kun je op elk platform nieuwe klanten werven. Deze multi-platform benadering is belangrijk, want bepaalde producten verkopen soms een heel stuk beter via bijvoorbeeld Youtube, terwijl andere uitermate geschikt zijn om te verkopen op Facebook.

Voorbeelden van online adverteren:

Google Ads

Google Ads is het belangrijkste online advertentieplatform ter wereld. Je krijgt niet alleen Google Ads te zien op Google zelf, maar ook op miljoenen websites die partner zijn van de internetgigant. Het is de manier om je product voor de ogen van een gigantisch en divers publiek te krijgen. Dat weet de concurrentie natuurlijk ook.

Je eigen advertentiecampagne opzetten kan natuurlijk maar omdat wij hierin jarenlang ervaring in hebben en vele successen hebben geboekt voor onze klanten weten we wat wel en niet werkt. Dit scheelt weer budget wat opmaken gaan aan loze clicks. Daarnaast moet je ook rekening met concurrenten die op dezelfde plek als jij willen staan met hun advertenties en vaak ook professionele hulp hebben daarvoor. 

Bij Adstars helpen we dagelijks ondernemers met nieuwe campagnes op te zetten en optimaliseren we advertenties die niet de gewenste resultaten halen. Zo verkoop je meer en kun je met een gerust hart ondernemen en je bedrijf laten groeien.

Microsoft Ads

Bing is de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Veel mensen zijn verblind door het marktbereik dat Google heeft. Daarom wil quasi iedereen op Google adverteren en wordt vaak vergeten dat Bing ook bijna een miljard gebruikers telt. 

Resultaat? Bij Google is het een flink stuk duurder om te adverteren vergeleken met Bing. Ook hebben weinig marketingbureaus een expertise opgebouwd rond Bing en andere Microsoft Ads. Adstars heeft deze expertise wel in huis. Hierdoor kunnen wij op deze platformen sterke resultaten voorleggen.

Facebook Ads

Facebook Ads zijn bijna net zo belangrijk als Google Ads. Met Facebook Ads kan je niet enkel op Facebook zelf adverteren, maar ook op Instagram en Whatsapp. Hierdoor kun je je producten aan een heel groot en divers doelpubliek tonen.

Zelf al deze platformen onder de knie krijgen is moeilijk. Bij Adstars helpen we dagelijks ondernemers om het maximale uit hun advertenties te halen op Facebook, Instagram en Whatsapp.

Wil jij ook meer uit je advertentiebudget halen en de kansen grijpen die je concurrenten laten liggen? Dan kun je ons vrijblijvend contacteren en bespreken wat we voor je kunnen doen!

Wil je ook vindbaar zijn en bovenaan in google of andere zoekmachines ?

Vraag nu naar de verschillende mogelijkheden die bij jouw passen!