Animatie video

Een animatie video is een laagdrempelige en relatief goedkopere manier om een boodschap over te brengen naar je klanten of je toekomstige klanten.

Aantrekkingskracht en conversie.

Je moet de bezoeker aantrekken en die bezoeker veranderen in een betalende klant. Video’s kunnen aanzienlijk helpen met deze 2 zaken.

Laten we beginnen met de aantrekkingskracht. Stel je voor een online bezoeker komt op je site, en er zijn tal van teksten en afbeeldingen die uit leggen wat je doet of verkoopt.

Dat is echt niet de beste manier om de aandacht van de bezoeker te trekken. Na het bekijken van een of twee mogelijkheden zullen ze gewoon de site verlaten en je verliest die potentiele klant voor altijd.

Stel je voor, in plaats van een langdradige tekst heb je een of twee video’s waarin belangrijke dingen worden uitgelegd op een entertainende manier waar kijkers echt van kunnen genieten.

Studies hebben aangetoond dat video’s door de hersenen tot zestig duizend keer sneller worden verwerkt tekst! Zo geef je snel je bezoeker informatie en trek je zijn aandacht.

Er is 39% meer kans dat mensen je video-delen op sociale media in vergelijking met tekst of afbeeldingen. Daardoor kunt je eenvoudig en gratis meer mensen aantrekken om jouw sites te bezoeken.

Deze extra organische bezoekers helpen je ook hoger te scoren in de zoekmachines, waardoor je nog makkelijker gevonden wordt. Zo zorgen video’s dus voor meer aantrekkingskracht.

En hoe zit dat nu met betere conversie percentages door video?

Vergeleken met andere methodes converteert video maar liefst 70% beter dan andere content types zoals tekst en afbeeldingen.

Waarom?

Jouw potentiele klanten kunnen echt zien wat je doet of verkoopt en krijgen veel meer info dat hen overtuigt om te kopen. Video valt ook beter op tussen al de andere media die mensen dagelijks zien.

De kern van de zaak is simpelweg “Mensen houden van video”. Dat is duidelijk bewezen.

Maar hoe gebruik je video optimaal? Gelukkig weten wij dat!

Wij kunnen de beste video strategie├źn op maat van jouw bedrijf uitstippelen. En deze van A tot Z voor je onderneming produceren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoeveel harder je bedrijf kan groeien!

Animatie video nodig?

We helpen je graag met een 2D animatie video. 

Eventueel met voice over. Dit kan in het Nederlands, Engels, Duits of Frans.

Dit is eventueel ook met achtergrond muziek.

Animatie video vanaf

499,-
  •