Website of webshop nodig ?

5/5

Waarom adstars?

We hebben jarenlang ervaring met het maken van websites en tevens het succesvol maken van online campagnes in combinatie met deze websites. Je kunt een mooie website hebben maar als deze niet goed gevonden is dit natuurlijk jammer en zal deze niet of moeilijk iets opleveren. Je website dient conversie gericht te zijn, conversie gericht zodat klanten makkelijk contact kunnen opnemen met jou. Makkelijk, simpel en uitnodigend. Heb je een tandarts praktijk of ben je gestart met een eigen kliniek?
Denk hierbij aan een tandartspraktijk, haar ontlaser kliniek, rijsschool of andere beroepstakken, hierin zijn we zeer succesvol, voornamelijk in het verzamelen van leads om je te laten groeien. We helpen je vanaf dag 1 aan klanten. Voor je het weet zit je agenda vol. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Er is een budget voor elke ondernemer in elke fase van de onderneming, dit ligt aan de doelen die je wilt behalen die stap voor stap behaald gaan worden. Onze werkwijze is laagdrempelig zodat we u snel en persoonlijk kunnen helpen en bijdragen aan jouw succes.

Wil je een gesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Aarzel niet en neem contact op, geheel kosteloos komen we bij je langs.

Heb je al een webshop en weet je niet hoe je je sales omhoog kan krijgen? Wij kunnen dit vanaf dag 1 voor je realiseren.

We kunnen je hiermee tevens snel helpen.

Neem contact via de knop hieronder!

Nieuwe klanten nodig?

Nieuwe website of webshop nodig?

Het belang van een ( mobiele )responsive website.

Herinner je het nog? Wanneer heb je voor het eerst een smartphone gebruikt? Iedereen gebruikte in het verleden een desktopcomputer om te internetten. Tablets en smartphones zijn al jaren niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het gevolg hiervan? Het belang van een responsive website groeit. Je hebt vast wel eens gehoord van de term responsive webdesign. Als het gaat om de gebruiksvriendelijkheid van uw website, is dit van cruciaal belang. Maar wat is het precies en waarom is het zo cruciaal? Wij leggen het je uit!

Het is essentieel om een responsive website te hebben. Google geeft nu prioriteit aan responsieve websites in mobiele zoekresultaten, terwijl niet-responsieve websites worden bestraft. Een responsive website is een pluspunt als je het goed wilt doen met je website of webshop in de mobiel internet omgeving. Het gebruik van smartphones en tablets zal de komende jaren alleen maar toenemen. Veel mensen doen momenteel aankopen met hun smartphone. In de komende jaren zal dit het waarschijnlijk ook nog veel meer stijgen.

Wat is responsive webdesign?

Er zijn tegenwoordig steeds meer apparaten waarmee je op het internet kan surfen. Voorheen kon dit alleen met een pc of laptop, tegenwoordig kan dit ook op tablets en smartphones. Natuurlijk variëren de verhoudingen van deze gadgets. Een responsive website is een website waarvan de inhoud zich aanpast aan het apparaat van de bezoeker. Een desktop-webpagina is namelijk te groot om op een smartphone te bekijken. Op een smartphone of tablet garandeert een responsive website dat de content zodanig wordt aangepast dat deze goed leesbaar en aanklikbaar is. Het maakt niet uit of het beeld ligt of staat; een aanpasbare website past zich aan je behoeften aan. Dit betekent dat je elk apparaat kunt gebruiken om de website te bekijken en dat deze er altijd goed uitziet.

Waarom is responsive webdesign zo belangrijk?

Responsive webdesign is nu belangrijker dan ooit, vanwege de toenemende ontwikkeling van mobiel en tabletgebruik. In het huidige internetverkeer is een responsive website niet meer weg te denken. We hoeven je niet te informeren dat het uiterlijk van een website een significante invloed heeft op hoe een bezoeker zich voelt. Je website blijft er mooi en professioneel uitzien dankzij een responsive design, ongeacht op welk apparaat je websitebezoeker er toegang toe heeft. Verder is het functioneren een essentiële overweging. Wanneer een website niet responsive is, springt meestal de hele lay-out van de website op als deze bijvoorbeeld op een smartphone wordt geopend. Hierdoor kunnen cruciale tekst wegvallen of belangrijke knoppen, zoals het aanvragen van een offerte, niet meer beschikbaar zijn. Waardoor conversies worden gemist.

Het is ook belangrijk om te benoemen dat er een enorme overgang is geweest van desktop naar mobiel. Als gevolg hiervan gebruiken steeds meer mensen hun smartphone om te internetten. Dit benadrukt het belang van het mobielvriendelijk maken van je website, aangezien de meerderheid van je bezoekers waarschijnlijk hun telefoon zal gebruiken.